APRIL FORETAGER ÆNDRINGER TIL LISTEN OVER TOP 10 IKKE-AMERIKANSKE SLOTS

APRIL FORETAGER ÆNDRINGER TIL LISTEN OVER TOP 10 IKKE-AMERIKANSKE SLOTS

Playful April bragte ikke kun mere sol ind i vores liv, men foretog også visse justeringer af online slots-scenen. En broget af temaer, mekanik og produktionsdatoer, det har aldrig været mere forskelligartet og overfyldt, derfor er alle chancer din favorit titel er blandt ti mest populære video slots denne måned!

For første gang i 2020 er Starburst tilbage til #1 position, der fortrænger Book of Dead, Men hvad der virkelig rammer øjet, er det den markant reducerede tilstedeværelse af Mega .ays games-Spil sammenlignet med sidste måned. To seneste udgivelser-Blueprints ‘Sausage Party og Red Tiger’ s Vault of Anubis – fandt vej til spillernes hjerter med lynhastighed og landede som henholdsvis #5 og #10.

OPSTILLINGEN AF OVERRASKELSER ER IKKE HELT FORBI…

… som Mega Moolah dukkede op mellem 20 mest spillede pokies på tværs af online casinoer med fokus på EU-markedet. Selvfølgelig har en sådan dramatisk stigning en forklaring-en af Microgaming ‘ s mest kendte progressive maskiner er lige ramt igen og gør endnu en millionær, der tog hjem en kæmpestor Jackpot 10.7 M Jackpot!

Vi havde nær glemt det. Legendariske Cleopatras Guld er et andet lille vidunder, der pryder den slående liste nedenfor. Som du kan se, er det helt i stand til at passe til meget forskellige smag af et ret bredt publikum.

Top Ti ikke-amerikanske Slots

ER DIN FAVORIT BLANDT APRILS TOP 10 IKKE-AMERIKANSKE VIDEO SLOTS?

Lad os se nærmere på og forhåbentlig besvare dette spørgsmål med højt JA!

1.Starburst

Dette episke slot behøver ikke en særlig introduktion, da det er næsten umuligt at finde en spiller, der ikke har prøvet det i det mindste i demo-tilstand. Der er skrevet meget om denne gallapræstation af space gems siden udseendet i 2012, så det eneste, vi kan tilføje – Starburst giver ikke op med at forblive en hot ticket slot.

Den vigtigste nøgle til succes…

… er en fantastisk blanding af ukompliceret, men alligevel spændende gameplay, overkommelige priser, og hvad er den vigtigste, anstændige kapacitet til at levere præmier. Som et lavt flygtigt spil genererer det, selvom noget mindre, men hyppigere vinder, mens lånere kan begynde at spinde på kun 0 0,10 pr. Derudover er denne NetEnts legende fyldt med ekspanderende wililds, der er i stand til at aktivere op til 3 re-spins.

2.Dødebog

Væltet af Starburst venter den smukke opdagelsesrejsende Rich .ilde på et passende øjeblik til at returnere sin krone og passerer tid på jagt efter den berygtede begravelsestekst bevogtet af almægtige Anubis og Osiris.

I lighed med sin evige rival har Book of Dead temmelig ligetil gameplay med fem hjul og ti gevinstlinjer. Det ville dog ikke være så elsket af slot buffs uden tonsvis af gratis spins og specielle ekspanderende ikoner, der gør denne rejse over det gamle Egypten spændende.

3.Bonan Mega Mega Megays ™

En af de eneste to Mega .ays-slots i aprildiagrammerne, bonan .a uden problemer holder sin titel på det mest populære spil nogensinde produceret af Big Time Gaming. Det lykkedes også at holde tredjepladsen, hvilket er et andet tegn på konstant efterspørgsel efter denne højt Flygtige enarmede bandit, der er i stand til at generere 117.649 måder at vinde med alle seks rækker med deres maksimale antal symboler.

Selvom grafik af dette slot ikke er det bedste, vi nogensinde har set fra BTG, er et imponerende sæt bonusfunktioner, herunder Gratis spins med ubegrænsede multiplikatorer, samt meget overkommelige væddemål, de dyder, der tiltrækker et stort publikum.

4.Wolf Guld

Efter den innovative hjulmekaniker i bonan .a kommer her en “simpel” udgivelse, der er beregnet til at producere store gevinster på tværs af en almindelig 5 .3 spillefelt forbedret med 25 gevinstlinjer. Lavet af Pragmatic Play for at vise verden fascinerende landskaber og smukke dyreliv, Wolfolf Gold er værd at et skud bare for selve temaet.

Men sortimentet af ekstramateriale vil heller ikke skuffe dig, da dette slot er fyldt med forskellige frynsegoder: gigantiske symboler, stacked wililds og fordelagtige penge respins, som faktisk kun er en overture til slående Mini, Major eller Mega Jackpot!

5.Pølse Fest

Ender som # 98 i Marts, Sausage Party rocks scenen i denne måned!

Efter nogen tid er Blueprint Gamings repræsentant i Top 10 ikke drevet af Mega .ays. I stedet har dette larmende slot baseret på kultfilmen et standard 5 .3 gitter med 20 gevinstlinjer. Hvad der er usædvanligt, er antallet af ekstramateriale, det tilbyder, inklusive en helt ny PO .er Play-funktion, der er beregnet til at tage dit basisspil til det næste niveau.

Stort udvalg af indsatser…

…i intervallet fra kun €0,10 per tur til imponerende €200 er styrket med en solid RTP af 95.95%, så hvis du er en af dem, der er kastet på pølser som usunde fødevarer, så tænk to gange, før du tænder ned at Røre Tips, Den Mægtige Douche og Frank ‘ s Wiener Wilds – fantastisk modifikatorer i stand til gøre din dag, på ethvert spin.

Denne temafest lader dig springe ind i ikoniske scener fra flicken, og der er ingen mangel på bonusrunder, deres navne taler for sig selv: Gettin’ Juiced, Bun In the Oven og The Immortals. Hvis du er heldig nok til at udløse big money bonus, så vil du finde ud af, hvad der er den store ud over virkelig om.

6.Reactoon REAC

I modsætning til Book of Dead tager dette Play’ n Go slot dig med på en rejse til den futuristiske verden fuld af sjove udlændinge. Reactoon.er langt fra bare almindelig og ikke kun på grund af dets usædvanlige 7 .7 gitter, men hovedsageligt på grund af det enorme sæt hi-tech ekstramateriale: kvantespring, Implosion, nedrivning, ændring, for blot at nævne nogle få. I sin tur, i stand til at omdanne til et stort 3 .3 symbol, er umættelig Gargantoon en larmende kilde til dyrebare dropping wililds.

7.Arv af døde

Et af de seneste spil, der blev lanceret som debut Play’ n Go-udgivelsen for 2020, Legacy of Dead er tema omkring rigdom og velstand i det gamle Egypten. På trods af hvad du måske tror, er det ikke en opfølgning på Book of Dead, men snarere en unik historie beriget med et alsidigt wildild/scatter-ikon, der er i stand til at levere store præmier og udløse gratis spins.

8.Ekstra Chili

En anden Mega .ays slot slot på listen og også produceret af Big Time Gaming. En fantastisk kombination af brandbomber Mariachi musik, pebret tema, og tusindvis mulige vindende måder. Mens Gratis spins-funktionen, der forstærkes af ubegrænsede multiplikatorer, er en ægte sød plet med ekstra Chili, har spillerne også en chance for at prøve et Buy-in-Funktionsfald. Sidstnævnte giver op til 24 spins med et valg af Collect eller Gamble.

9.Cleopatras Guld

RTG slots er sjældne gæster ved festerne i de fleste spillede ikke-amerikanske spinning eventyr, men Cleopatras Guld synes at være en behagelig undtagelse, i hvert fald i denne måned. På trods af ganske ydmyge billeder har denne 5-reeler meget at tilbyde, naturligvis, hvis du er interesseret i en heftig Progressiv Jackpot.

Bortset fra muligheden for at ramme en bonan !a, kan spillere drage fordel af gratis spins beriget med tredoblede gevinster – for godt til at gå glip af, så meget desto mere er minimumsindsatsen kun $0,01! Hvis du stadig ikke har givet denne historie et spin, er det tid til at gøre det nu.

10.Vault af Anubis

Før den officielle lancering i slutningen af marts har Vault of Anubis allerede vist sig at være et smash hit i en eksklusiv aftale med LeoVegas. Den store succes med dette 7 !6 cluster slot er let at forklare – mens gigantiske højtbetalende symboler hjælper med at fremskynde gevinsten, øger hvert heldigt hit under gratis spins den ubegrænsede multiplikator!

Udover det solide vindende potentiale på 5.000 bet bet, er rækken af indsatser en anden faktor, der bidrager til den enorme popularitet af denne Red Tiger udgivelse. Ingen tvivl, klemt mellem 0 0, 20 og 10 10, det matcher perfekt den høje volatilitet i denne fordybende søgen efter gamle skatte.